Deze Lp's zijn uitgefreesd door een speciale machine tot vierkante tegels. De platen die in een doos zitten zijn dus niet uitgezocht wat bijdraagt aan de uniekheid van de tegels. In iedere doos zitten dus verschillende albums en nummers. Zo krijg je altijd een speciale decoratie in huis.

De tegels zijn niet alleen te gebruiken om een muur of wand mee te bekleden. Laat je creativiteit vooral de vrije loop. Zo kun je ook een vloer, tafel of misschien zelfs een bar bekleden. Daarbij is het wel belangrijk te weten dat de platen kunnen breken en krassen. Daarom is het in sommige gevallen slim om het geheel van een laag vernis of glasplaat te voorzien.

Doordat de tegels gemaakt zijn van oude langspeelplaten krijgen de materialen een nieuw leven. De voornaamste reden dat de tegels tot stand zijn gekomen is om oude materialen nieuw leven in te blazen. Dit is draagt niet alleen bij aan een verantwoord en origineel product maar ook aan de nostalgie van het product. Het feit dat er écht met deze LP's muziek is gedraaid is natuurlijk fantastisch. En het mooiste ervan is dat je bijdraagt aan een betere en groenere toekomst.

In een doosje zitten 40 tegels. Iedere tegel is vierkant en heeft een afmeting van 20 x 20 cm