EVEAR B.V. biedt klokken aan in vele verschillende en zelf ontworpen designs. Wij zijn in staat om grote partijen klokken te produceren. We kunnen desgewenst ook speciale designs ontwerpen, specifiek en exclusief gemaakt voor u of uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan designs met uw eigen bedrijfslogo en het thema van uw bedrijf, een silhouet van een bekend personen met naam, een skyline van uw dorp of stad. Met de klokken van EVEAR zijn de mogelijkheden oneindig!

Ook zijn wij een van de weinige producenten die kunnen garanderen dat al onze producten gemaakt zijn met aandacht voor milieu én mens.

Alle productie van klokken vindt gewoon plaats in Nederland. In onze kleinschalige fabriek kunnen wij grote partijen klokken maken zonder probleem. Wij zijn in staat om dit te doen, door de nieuwste technieken en machines die wij gebruiken. Ons productieproces maakt gebruik van het nieuwste van het nieuwste op gebied van technologie, om klokken te kunnen produceren van hoge kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs!


  • Vinyl coffee table

  • Vinyl coffee table

  • Vinyl coffee table